Artikelen huren voor een feest? Bij partytentverhuur Nederweert ben je hiervoor aan het juiste adres.

21 april 2020

Wil je binnenkort een feestje of gelegenheid gaan vieren? Maar heb je niet alle materialen en genodigden daarvoor in huis? Geen probleem, wij van partytentverhuur Nederweert hebben alles om er een geslaagd feestje van te maken!

 

Partytent huren

Ga je een groot feest houden en wil je voldoende ruimte hebben voor al je gasten? Dan kan je het beste ook je tuin erbij betrekken. Om dit ook feestelijk te laten lijken, kan je een partytent huren. Door je tuin erbij betrekken ontstaan er meer ruimte en kan feest vieren ongeacht de weersomstandigheden. Wij hebben verschillende soorten en maten partytenten voor je die in iedere tuin past.

 

Statafel huren

Wil je de gasten ergens kunnen laten staan met hun drankjes en hapjes. Dan is een statafel huren de perfecte oplossing daarvoor. Deze statafels zijn makkelijk in elkaar te zetten en kunnen overal neer gezet worden. Vind je deze statafels maar een beetje gewoontes en wil je meer sfeer brengen? Dan zijn de LED statafelsmisschien een betere optie voor je! De statafels kunnen in verschillende kleuren gezet worden zodat het past bij je gelegenheid of laat ze veranderen van kleur en maak er een disco van.

 

Drankenarrangement

Ga je veel gasten uitnodigen voor je feest? Dan is het altijd een lastig opgave om voldoende drank in huis te halen en er vervolgens te veel drank overblijft. Wij van partytentverhuur Nederweert snappen dat en willen je graag ontzien hiervan. Daarom hebben wij een drankenarrangement voor je, zodat je niet meer hoeft te gaan sjouwen met alle kratten bier en wijn. Wil je op het feest liever alleen bier schenken? Dan hebben wij ook een biertaparrangement voor je zodat jij de avond heerlijke biertjes kunt tappen.

 

Frietwagen

Naast een lekker drankje wil je de gasten natuurlijk ook iets te eten geven. Maar hoe kan je nou op een makkelijke en originele manier doen? Wat dacht je van een frietwagen? Je kunt bij ons een frietwagen huren, die jouw en je gasten de hele avond kan voorzien van heerlijke snacks. De frietwagen kan voor de deur op de stoep geplaatst worden of wellicht in de achtertuin als dat mogelijk is. Je kunt kiezen voor patat en andere lekkere snacks om iedereen van een lekkere snack te voorzien, heb je voorkeur voor een bepaalde snack? Neem dan contact met ons op en dan kunnen we het afstemmen naar jouw wensen.

 

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit artikel? Of ben je benieuwd geworden naar ons gehele assortiment? Neem dan een kijkje op onze website of neem gerust contact met ons op en dan helpen wij je graag verder!