Boksbal automaat huren

Aantal:

150,00

1 dag 

incl. BTW

123,97

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Boksbal automaat huren
>
  • Boksbal automaat huren
<

Producteigenschappen

Lengte
1.15 M
Hoogte
2.25 M
Breedte
0.58 M

Omschrijving

Boksautomaat huren - Partytentverhuur Nederweert

Bent u op zoek naar een unieke attractie om toe te voegen aan uw feest of evenement? Dan is deze opwindende Boksbal misschien wel precies wat u zoekt! Deze populaire kermisattractie is een van de meest bekende in het land en zal zeker indruk maken op uw gasten. Test uw kracht tegen uw vrienden en familie door op de knop van de automaat te drukken en kijk wie de meeste punten kan scoren om te bewijzen dat hij of zij de sterkste is. Ontdek het met deze geweldige boksbalautomaat van Partytentverhuur Nederweert!

Houd er rekening mee dat de boksbal moet worden aangesloten op een 220V-stopcontact en dat deze niet kan worden opgehaald. U zult transportkosten moeten betalen als u de attractie wilt laten bezorgen. Het spel is alleen te spelen met geldinworp.

Voeg een echte publiekstrekker toe aan uw feest of evenement met deze boksbalautomaat en geef uw gasten een onvergetelijke ervaring!

Partytentverhuur Nederweert verhuurt ook partytenten in: Ell, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Maarheeze, Heythuysen, Budel, Nederweert, Weert en omgeving.