Easy Up tent 4x4 huren

Aantal:

65,00

1 dag 

incl. BTW

53,72

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Easy Up tent 4x4 huren
>
  • Easy Up tent 4x4 huren
  • Easy Up tent 4x4 huren
<

Producteigenschappen

Lengte
4 M
Breedte
4 M

Omschrijving

Easy up partytent huren –  Easyup vouwtent verhuur Nederweert

 

Deze Easy up partytent is zijn naam meer dan waard. Zoek een mooie locatie uit, zet de tent binnen no-time op en het feest kan beginnen! Dankzij het gemakkelijke opzetsysteem heb je in een handomdraai een overdekte feestruimte tot je beschikking.

Deze tent wordt standaard voor minimaal 3 dagen verhuurd, zodat je voldoende tijd hebt om hem op te zetten, te gebruiken en weer af te breken. Zo hoef je je geen zorgen te maken over tijdsdruk en kun je volop genieten van je evenement.

Partytentverhuur Nederweert is jouw ideale partner voor het organiseren van feesten en evenementen. Naast de verhuur van partytenten hebben we een breed assortiment aan andere partymaterialen om jouw feest compleet te maken. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze meubilair.

Heb je vragen over onze 4x4 Easy up partytent of over een van onze andere producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen en te adviseren, zodat je jouw evenement tot een groot succes kunt maken.