Maisveld Doolhof 11x9m

Aantal:

275,00

1 dag 

incl. BTW

227,27

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Maisveld Doolhof 11x9m
>
  • Maisveld Doolhof 11x9m
  • Maisveld Doolhof 11x9m
  • Maisveld Doolhof 11x9m
<

Producteigenschappen

Lengte
11 M
Hoogte
2.5 M
Breedte
9 M
Aantal gebruikers
10 Personen
Op en Afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.

Omschrijving

Maisveld doolhof 12x10m huren - Partytentverhuur Nederweert

Een doolhof is een fantastische activiteit voor jong en oud, omdat het je uitdaagt om zo snel mogelijk naar het juiste punt te navigeren. Het is een test van je snelheid, inschattingsvermogen en zelfs je geheugen, want het kan soms lastig zijn om te onthouden waar je al geweest bent. Dit doolhof heeft een maïsthema en geeft je het gevoel dat je verdwaald bent op het grote platteland.

Onze opblaasbare doolhoven zijn perfect om de kleintjes te vermaken tijdens een feestje of evenement. Met de bijgeleverde elektrische blower is het doolhof makkelijk op te zetten. Daarnaast bieden wij ook een opzetservice en bezorgoptie aan tegen een kleine meerprijs. Deze opties zijn eenvoudig te selecteren in het huurmandje.

Wacht niet langer en huur ons maïsdoolhof voor een dag vol plezier en uitdaging!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het maisveld doolhof 12x10m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur Nederweert verhuurt ook partytenten in: Ell, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Maarheeze, Heythuysen, Budel, Nederweert, Weert en omgeving.