Multiplay Clown 6x5m

Aantal:

115,00

1 dag 

incl. BTW

95,04

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Multiplay Clown 6x5m
>
  • Multiplay Clown 6x5m
  • Multiplay Clown 6x5m
  • Multiplay Clown 6x5m
<

Producteigenschappen

Lengte
5.5 M
Hoogte
3.5 M
Breedte
5 M
Aantal gebruikers
12 Personen
Op en Afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.

Omschrijving

Springkussen Multiplay Clown 6x5m huren - Partytentverhuur Nederweert

Op zoek naar een feestelijk en uitdagend springkussen voor jouw evenement? Dan is het Multiplay Clown springkussen van Partytentverhuur Nederweert de perfecte keuze! Dit luchtkussen biedt niet alleen de mogelijkheid om te springen en te glijden, maar ook om diverse opblaasbare obstakels te trotseren. Met een formaat van 6 bij 5 meter is er genoeg ruimte voor alle kinderen om zich urenlang te vermaken.

Het Multiplay Clown springkussen is geschikt voor allerlei gelegenheden, zoals familiedagen, communies en kinderfeestjes. Door de extra speelelementen wordt het springkussen extra uitdagend en blijft het voor kinderen leuk om te spelen.

Bij Partytentverhuur Nederweert kun je het transport van het springkussen en de op- en afbouw ook door ons laten verzorgen. Zo hoef jij jij je geen zorgen te maken over het opzetten en afbreken van het springkussen en kun je optimaal genieten van jouw evenement. Deze services zijn gemakkelijk toe te voegen aan je bestelling tegen een kleine meerprijs. Huur het Multiplay Clown springkussen bij Partytentverhuur Nederweert en maak van jouw evenement een succes!

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen multiplay clown 6x5m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur Nederweert verhuurt ook partytenten in: Ell, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Maarheeze, Heythuysen, Budel, Nederweert, Weert en omgeving.