De mogelijkheden van een partytent huren voor je op een rij

11 november 2020

Een partytent is voor diverse gelegenheden te gebruiken. Denk hierbij aan een openluchtfeest, evenement of een beurs. Voor de verschillende gelegenheden geldt daarom ook verschillende soorten partytenten. Wij, van Partytentverhuur Nederweert hebben een divers aanbod aan partytenten van verschillende formaten, dus voor elke gelegenheid een bijpassende partytent. Een aantal mogelijkheden van een partytent huren hebben we voor je op een rij gezet.

Easy up tent huren

Wil je het liefst dat de tent zo snel mogelijk staat, zonder uren bezig te zijn met hem op te zetten? Kies dan voor de easy up tent. Deze partytent hoef je alleen maar uit te klappen en de stokken in de gaten te doen en hij staat klaar voor gebruik! In totaal bieden wij 5 verschillende easy up tenten aan met formaten die variëren van 3×3 tot 4×4 meter. Je huurt standaard de easy up tent net zoals bij de andere partytenten voor 3 dagen. Dit betekent dat de eerste dag wordt gebruikt om de tent op te halen, de tweede dag gebruik je hem en de derde dag breng je hem netjes terug. Mocht je de easy up tent langer willen huren is dit natuurlijk ook mogelijk. Bij interesse bekijk je hier de easy up tenten.

Partytent 4×4 huren

Hoewel deze partytent niet zo snel op te zetten is als de easy up tent, is het toch nog wel gemakkelijk om hem op te zetten. In totaal ben je maar een half uur kwijt aan het opzetten van deze partytent. De Partytent van 4 bij 4 meter is een ideale keuze voor een feest waarbij je rond de 25 gasten wil uitnodigen. Daarnaast passen hier ook 3 statafels in, zodat je gasten rondom de tafel kunnen staan om gezellig met elkaar te praten. De partytent wordt geleverd met de zijwanden zodat je ze aan de tent kan koppelen. Handig om te weten is dat je deze partytent met een normale personenauto kan vervoeren. Het langste deel van de tent is 2 meter en 20 centimeter. Ben je geïnteresseerd in deze partytent? Neem een kijkje en bekijk hier de partytent 4×4.

Stertent huren

Heb je veel ruimte tot je beschikking? Kies dan voor deze luxe stertent. Deze partytent loopt uit in de vorm van een ster. Ideaal geschikt voor een groot feest, denk hierbij aan een bruiloft. De doorsnede van deze tent is maar liefst 13,6 meter lang en de hoogte is gemiddeld 1 meter en 90 centimeter. Geef het werk uit handen en laat hem door ons opzetten tegen een goede prijs. Houd er rekening mee dat de  partytent alleen op te zetten is op gras. Ben je benieuwd hoe de tent eruit ziet? Bekijk dan hier onze stertent.

Nu je een aantal mogelijkheden hebt bekeken heb je wellicht een keuze kunnen maken. Zo niet, bezoek onze website van Partytentverhuur Nederweert om ons gehele assortiment aan partytenten te bekijken en meer!