Springkussen Multiplay Clownvis 6x5m

Aantal:

115,00

1 dag 

incl. BTW

95,04

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Springkussen Multiplay Clownvis 6x5m
>
  • Springkussen Multiplay Clownvis 6x5m
  • Springkussen Multiplay Clownvis 6x5m
  • Springkussen Multiplay Clownvis 6x5m
<

Producteigenschappen

Lengte
5.5 M
Hoogte
3.7 M
Breedte
5 M
Aantal gebruikers
12 Personen
Op en Afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.

Omschrijving

Springkussen Multiplay Clownvis 6x5m huren - Partytentverhuur Nederweert

Voor een spetterend feestje in Oceaan thema hoef je niet verder te zoeken dan de Multiplay Clownvis van Partytentverhuur Nederweert. Dit te gekke springkussen biedt niet alleen de mogelijkheid om lekker te springen, maar ook om van de glijbaan te glijden. De grote vissen op het speelkussen zorgen bovendien voor extra sfeer en beleving. Of je nu een kinderfeestje, verjaardag of communie organiseert, de Multiplay Clownvis is de ideale attractie.

Bij Partytentverhuur Nederweert bieden we niet alleen de mogelijkheid om de Multiplay Clownvis te huren, maar ook om gebruik te maken van onze bezorgservice en op- en afbouwservice. Zo kun je zorgeloos genieten van jouw evenement en zorgen wij voor een vlekkeloze opbouw en afbouw van het springkussen. Deze services kunnen gemakkelijk worden toegevoegd aan je bestelling in het huurmandje. Huur de Multiplay Clownvis en beleef een spetterend feestje in Oceaan thema met Partytentverhuur Nederweert!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen clownvis 6x5m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur Nederweert verhuurt ook partytenten in: Ell, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Maarheeze, Heythuysen, Budel, Nederweert, Weert en omgeving.