Ballonnenboog met foliecijfers (enkeldeurs)

165,00
incl. BTW
136,36
excl. BTW

Omschrijving

Ballonnenboog met foliecijfers (enkeldeurs) - Partytentverhuur Nederweert

Onze enkeldeurs ballonboog met schitterende foliecijfers is dé keuze voor de grand opening van uw winkelpand. Deze betoverende boog zal onmiddellijk de aandacht van voorbijgangers grijpen, zowel in de winkelstraat als bij uw feestlocatie, en zo een uitnodigende sfeer creëren die het publiek als een magneet aantrekt. Het is dan ook geen verrassing dat ballonbogen vaak worden ingezet voor zakelijke evenementen.

Bij ons heeft u de volledige vrijheid om de kleuren van de ballonboog naar uw eigen smaak te kiezen, en als u dat wenst, zelfs te opteren voor een adembenemende regenboog van ballonnen! Onze boog wordt ter plaatse met zorg opgebouwd, met behulp van een stevig frame dat niet alleen voor stabiliteit zorgt, maar ook een indrukwekkende aanblik biedt voor uw winkel, restaurant of feestlocatie.

Let op, onze boog is niet verplaatsbaar, maar hij zal absoluut een onuitwisbare indruk achterlaten op uw klanten en gasten, en de perfecte atmosfeer creëren voor uw openingsfeest.

Partytentverhuur Nederweert verhuurt ook partytenten in: Ell, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Maarheeze, Heythuysen, Budel, Nederweert, Weert en omgeving.

Offerte aanvragen