Winter artikelen huren in omgeving Weert

 

Alle winter artikelen huren in omgeving weert

Oud & Nieuw Pakket discountoverlay
1 dag
110,00
incl. BTW
1 dag
90,91
excl. BTW
Schaatsbaan 50m2
1 dag
675,00
incl. BTW
1 dag
557,85
excl. BTW
Schaatsbaan 100m2
1 dag
1.275,00
incl. BTW
1 dag
1.053,72
excl. BTW
Kerst | Nieuwjaar pakket discountoverlay
1 dag
275,00
incl. BTW
1 dag
227,27
excl. BTW

Thema party pakketten huren in Weert – Partytentverhuur Nederweert

Huur de leukste partypakketten en themapakketten bij Partytentverhuur Nederweert! Met deze pakketten haal je in één keer alles in huis voor een geslaagd feest. Het organiseren van zowel een verjaardag, jubileum, examen, Koningsdag of een feest tijdens Pasen, Kerst of Oud en Nieuw wordt erg gemakkelijk met het huren van de speciaal samengestelde pakketten uit ons aanbod. Daarnaast huur je de pakketten altijd voor een extra scherpe prijs! Bekijk hieronder de verschillende pakketten.

 

Mogelijkheden thema party pakketten

Kies uit een van de volgende thema party pakketten:

Daarnaastheb je de mogelijkheid om ook andere feestmaterialen toe te voegen aan een van de actiepakketten, zo maak je het feest compleet op de manier hoe jij het voor je ziet. Of het nu gaat om een buurtfeest of verjaardagsfeest, bij ons is alles mogelijk.

Je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om de feestmaterialen los te bestellen. Vergeet daarom niet te kijken bij ons meubilair en feestapparatuur. Wij zijn de verhuurder als het gaat om het organiseren van een succesvol feest of evenement. Ben je benieuwd naar ons gehele collectie aan feestmaterialen? Bezoek onze website van Partytentverhuur Nederweert.

 

Vragen over thema party pakketten

Heb je vragen over onze thema party pakketten of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur Nederweert verhuurt ook partytenten in: Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheeze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Soerendonk, Stramproy, Weert, Venlo en Venray.