Gender reveal ballonpilaar met prikballon

90,00
incl. BTW
74,38
excl. BTW

Producteigenschappen

Hoogte
1.5 M

Omschrijving

Gender reveal ballonpilaar met prikballon - Partytentverhuur Nederweert

Een gender reveal ballonpilaar met prikballon is dé ultieme manier om het spannende moment van geslachtsbekendmaking te vieren. Deze unieke en opwindende decoratie voegt een extra dimensie toe aan uw gender reveal party en houdt vrienden en familie in spanning tot het grote moment.

De ballonpilaar, elegant versierd in tinten die zowel aan jongens als meisjes doen denken, staat trots op uw locatie en creëert een feestelijke sfeer. Maar het hoogtepunt van de avond is ongetwijfeld de prikballon bovenop de pilaar. Hierin wordt het geslacht van de baby verborgen gehouden tot het juiste moment is aangebroken.

Wanneer dat moment komt, krijgt de aanstaande ouder de eer om de prikballon te doorboren, en in een wolk van roze of blauwe confetti wordt het grote nieuws onthuld. De reacties van verrassing, vreugde en emotie van uw dierbaren maken dit tot een herinnering die u voor altijd zult koesteren.

Een gender reveal ballonpilaar met prikballon maakt van uw speciale aankondiging een onvergetelijk evenement en een feestelijke viering van nieuw leven dat in aantocht is. Het is een moment van samenzijn, liefde en opwinding dat de toekomstige ouders en hun dierbaren nog lang zullen koesteren.

Partytentverhuur Nederweert verhuurt ook partytenten in: Ell, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Maarheeze, Heythuysen, Budel, Nederweert, Weert en omgeving.

Offerte aanvragen