Marktkraam 4m

Aantal:

25,00

1 dag 

incl. BTW

20,66

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Marktkraam 4m
>
  • Marktkraam 4m
<

Omschrijving

Marktkraam 4m huren - Partytentverhuur Nederweert

Bij Partytentverhuur Nederweert kun je tegen scherpe prijzen een kraam huren voor jouw markt, braderie of lokaal evenement. Of het nu gaat om een kleinschalig evenement of een grotere markt, wij hebben kraampjes die passen bij elke gelegenheid. In de zomer is Nederland een echt evenementenland en overal worden kraampjes geplaatst om bedrijven en producten onder de aandacht te brengen. Wil jij ook een kraam huren voor jouw evenement of braderie? Dan kun je bij Partytentverhuur Nederweert terecht. Als het gaat om een meerdaags evenement, neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met je en helpen je bij het maken van de beste keuze. Of plaats direct online je aanvraag en wij zorgen voor de rest!

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de Marktkraam. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur Nederweert verhuurt ook partytenten in: Ell, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Maarheeze, Heythuysen, Budel, Nederweert, Weert en omgeving.