Rodeostier

Aantal:

500,00

1 dag 

incl. BTW

413,22

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Rodeostier
>
  • Rodeostier
<

Producteigenschappen

Lengte
5 M
Breedte
5 M
Aantal gebruikers
1 Personen
Op en Afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.

Omschrijving

Rodeostier huren - Partytentverhuur Nederweert

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende attractie voor jouw evenement? Huur dan onze rodeostier! Deze klassieke attractie is geschikt voor jong en oud en zal zeker voor veel plezier en spanning zorgen. Wie kan er het langst blijven zitten op de stier en haalt daarmee een nieuw record?

Bij het huren van onze rodeostier dien je rekening te houden met een aantal zaken. Zo werkt de rodeostier op een normale 220V aansluiting en moet er een vrije groep beschikbaar zijn. Daarnaast moet er een vrije gelijkvloerse doorgang van 1,40 meter breed aanwezig zijn en moet er een stroomgroep van minimaal 220 Volt / 3.000 Watt beschikbaar zijn (minimaal 10 Ampère). De ruimte waarin de rodeostier geplaatst wordt moet minimaal 5 meter breed, 6-7 meter lang en 2,8 meter hoog zijn.

Wij raden aan om deze attractie door ons te laten bezorgen en op- en af te bouwen. Zo weet je zeker dat de attractie op de juiste manier wordt opgesteld en veilig kan worden gebruikt.

De prijs van de rodeostier is per dagdeel en wij zorgen ervoor dat de attractie op het afgesproken tijdstip wordt afgeleverd en weer wordt opgehaald.

Wacht niet langer en huur onze rodeostier voor een dag vol plezier en uitdaging!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de rodeostier. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur Nederweert verhuurt ook partytenten in: Ell, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Maarheeze, Heythuysen, Budel, Nederweert, Weert en omgeving.