Rokvoetbal incl boarding

Aantal:

180,00

1 dag 

incl. BTW

148,76

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Rokvoetbal incl boarding
>
  • Rokvoetbal incl boarding
<

Producteigenschappen

Lengte
15 M
Hoogte
2.5 M
Breedte
10 M
Aantal gebruikers
8 Personen
Op en Afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.

Omschrijving

Rokvoetbal 4 tegen 4 huren - Partytentverhuur Nederweert

Ben je een sportliefhebber en hou je van uitdagingen? Dan is het tijd om jezelf uit te dagen met Rokvoetbal! Bij Partytentverhuur Nederweert kun je Rokvoetbal huren en het traditionele voetbalspel naar een geheel nieuw niveau tillen. Rokvoetbal is een spel waarbij je een opblaasbare rok draagt die je zicht op de bal belemmert. Dit maakt het spel extra uitdagend en zorgt voor hilarische momenten.

Het is het leukst om Rokvoetbal in teams te spelen. Dit vereist niet alleen een goede samenwerking tussen de teamleden, maar ook een goede conditie om het spel vol te houden. Een groot voordeel van Rokvoetbal is dat je door de opblaasbare rok elkaar omver kunt duwen zonder dat je hard op de grond valt.

Rokvoetbal is perfect voor een sportdag of als onderdeel van een familiedag. Het is een leuke en uitdagende manier om samen te werken, actief te zijn en tegelijkertijd veel plezier te hebben. Huur nu Rokvoetbal bij Partytentverhuur Nederweert en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de rokvoetbal. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur Nederweert verhuurt ook partytenten in: Ell, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Maarheeze, Heythuysen, Budel, Nederweert, Weert en omgeving.