Speelkussen Inky 8x8m huren

Aantal:

150,00

1 dag 

incl. BTW

123,97

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Speelkussen Inky 8x8m huren
>
  • Speelkussen Inky 8x8m huren
  • Speelkussen Inky 8x8m huren
<

Producteigenschappen

Lengte
8 M
Hoogte
3 M
Aantal gebruikers
6 Personen
Op en Afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.

Omschrijving

Speelkussen Inky 8x8m huren - Partytentverhuur Nederweert

Het Inky springkussen is geïnspireerd op de vormen van een octopus en biedt een interactieve ervaring vol avontuur en verkenning van de onderwaterwereld. Het springkussen is opgebouwd uit verschillende delen en beschikt over klimwanden, glijbanen en tunnels die de kinderen uitnodigen om te spelen en te ontdekken. Het formaat van 8 bij 8 meter biedt voldoende ruimte voor meerdere kinderen om samen te spelen en plezier te maken. Het springkussen is gemakkelijk op te blazen met behulp van de bijgeleverde blower. Bovendien bieden we ook de mogelijkheid van een op- en afbouwservice, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Het Inky springkussen is een unieke en spannende manier om kinderen te laten spelen en hun verbeelding te prikkelen terwijl ze genieten van de frisse buitenlucht en de wereld van waterflora en -fauna ontdekken.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben overspeelkussen inky 8x8m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur Nederweert verhuurt ook partytenten in: Ell, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Maarheeze, Heythuysen, Budel, Nederweert, Weert en omgeving.