Sportboarding / Voetbalveld huren

Aantal:

125,00

1 dag 

incl. BTW

103,31

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Sportboarding / Voetbalveld huren
>
  • Sportboarding / Voetbalveld huren
<

Producteigenschappen

Lengte
15 M
Hoogte
2.5 M
Breedte
10 M
Aantal gebruikers
12 Personen
Op en Afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.

Omschrijving

Sportboarding / Voetbalveld huren - Partytentverhuur Nederweert

Met deze sportboarding hoef je niet langer jassen of truien op de grond te leggen om doelpalen te creëren. Je hebt nu alle ruimte om samen met je vrienden en vriendinnen lekker te voetballen. De boarding is eenvoudig mee te nemen naar een open ruimte zoals een pleintje of grasveld en kan vervolgens opgeblazen worden met behulp van een elektrische ventilator. Daarna kun je meteen aan de slag en genieten van het spel! De sportboarding is indrukwekkend groot, namelijk 15 meter lang en 10 meter breed. Als je hulp nodig hebt bij het opblazen van de boarding, staan we graag voor je klaar. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij en je vrienden veilig en plezierig kunnen voetballen zonder belemmeringen.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de sportboarding/voetbalveld. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur Nederweert verhuurt ook partytenten in: Ell, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Maarheeze, Heythuysen, Budel, Nederweert, Weert en omgeving.