Springkussen Disco Party 5x4m

Aantal:

135,00

1 dag 

incl. BTW

111,57

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Springkussen Disco Party 5x4m
>
  • Springkussen Disco Party 5x4m
  • Springkussen Disco Party 5x4m
<

Producteigenschappen

Lengte
4 M
Hoogte
4.7 M
Breedte
5.2 M
Aantal gebruikers
6 Personen
Op en Afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.

Omschrijving

Springkussen Disco party 5x4m huren - Partytentverhuur Nederweert

Het springkussen disco party is absoluut een topkeuze als je op zoek bent naar een unieke en feestelijke toevoeging aan jouw evenement! Met de discolichten en geluidssysteem creëer je een echte disco sfeer waar jong en oud van kunnen genieten. Dit springkussen is 5 bij 4 meter groot en kan makkelijk opgeblazen worden met de bijgeleverde elektrische ventilator. Als je extra hulp nodig hebt bij het opzetten, staan wij graag voor je klaar.

De geluidsbox is heel eenvoudig te bedienen via bluetooth. Zo kun je gemakkelijk de muziek afspelen die jij wilt en ervoor zorgen dat de feeststemming er goed in blijft zitten. Dit springkussen is geschikt voor verschillende gelegenheden, zoals kinderfeestjes, buurtfeesten en bedrijfsevenementen. Je huurt het springkussen eenvoudig bij Partytentverhuur Nederweert.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen disco party 5x4m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur Nederweert verhuurt ook partytenten in: Ell, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Maarheeze, Heythuysen, Budel, Nederweert, Weert en omgeving.