Springkussen Funny Circus 4x3m

Aantal:

75,00

1 dag 

incl. BTW

61,98

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Springkussen Funny Circus 4x3m
>
  • Springkussen Funny Circus 4x3m
  • Springkussen Funny Circus 4x3m
  • Springkussen Funny Circus 4x3m
<

Producteigenschappen

Lengte
4.2 M
Hoogte
4.6 M
Breedte
3.2 M
Aantal gebruikers
7 Personen
Op en Afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.

Omschrijving

Springkussen Funny Circus 4x3m huren - Partytentverhuur Nederweert

Voor een feestelijk springkussen dat geschikt is voor elke gelegenheid hoef je niet verder te zoeken dan het Funny Circus springkussen. Met een afmeting van 4 bij 3 meter is dit springkussen gemakkelijk te plaatsen op vrijwel elke locatie. Het dak zorgt er bovendien voor dat je niet afhankelijk bent van de weersomstandigheden en dus altijd kunt genieten van het springen en spelen op het luchtkussen. De vrolijke olifant bovenop het springkussen zorgt voor een feestelijke sfeer en zal zeker de kinderen aanspreken. Met het Funny Circus springkussen beleven de kinderen uren speelplezier! Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Dan kun je ervoor kiezen om het springkussen door ons te laten bezorgen en op- en afbouwen. Zo hoef je zelf niets te doen en kun je direct genieten van het Funny Circus springkussen. Voor een kleine meerprijs kun je deze optie selecteren bij het huren van het springkussen.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen mini circus 4x3m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur Nederweert verhuurt ook partytenten in: Ell, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Maarheeze, Heythuysen, Budel, Nederweert, Weert en omgeving.