Stormbaan Jungle 9m

Aantal:

195,00

1 dag 

incl. BTW

161,16

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Stormbaan Jungle 9m
>
  • Stormbaan Jungle 9m
  • Stormbaan Jungle 9m
  • Stormbaan Jungle 9m
<

Omschrijving

Stormbaan Jungle 9m huren - Partyentverhuur Nederweert

Welkom avonturiers! Ben je op zoek naar een stoere attractie voor jouw evenement? Dan hebben wij dé oplossing: de Stormbaan Jungle van Partytentverhuur Nederweert! Deze compacte stormbaan van 9 meter lang neemt je mee op een avontuurlijke reis door de jungle. Baan je een weg door de opblaasbare obstakels, beklim de klimhelling en glijd vervolgens naar beneden. Deze stormbaan is niet alleen leuk voor de oudere avonturiers, maar ook zeer geschikt voor de jongere kinderen.

Door het compacte formaat is deze stormbaan op veel locaties te plaatsen en zal het zorgen voor urenlang speelplezier. Ideaal voor een sportief evenement of een zeskamp. Met de bijgeleverde elektrische blower is de stormbaan eenvoudig op te zetten. Wil je het nog makkelijker? Maak dan gebruik van onze opzet service en de optie tot bezorging. Hiervoor rekenen we een kleine meerprijs, deze opties zijn te selecteren in het huurmandje.

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan jungle 9m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur Nederweert verhuurt ook partytenten in: Ell, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Maarheeze, Heythuysen, Budel, Nederweert, Weert en omgeving.