Airhockeytafel huren

1 dag  100,00
incl. BTW
1 dag 82,64
excl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
1.63 M
Hoogte
0.63 M
Breedte
1.63 M
Gewicht
167 Kilo
Aantal gebruikers
2 Personen

Omschrijving

Airhockey tafel huren - Partytentverhuur Nederweert

Bij Partytentverhuur Nederweert is het mogelijk om een professionele airhockeytafel te huren en te genieten van een bekend en vermakelijk spel. Het doel van dit spel is om de puck bij de tegenstander in het doel te schuiven terwijl er lucht vanaf de onderkant van het speelveld wordt geblazen, waardoor de puck snel en moeiteloos over het veld glijdt. Wie van de spelers weet de meeste punten te scoren tegen zijn of haar tegenstander?

Airhockey is geschikt voor mensen van alle leeftijden en biedt urenlang speelplezier. Voor particulieren is het spel gratis te spelen, maar het is ook beschikbaar voor verhuur op feesten en evenementen, waarvoor wel een geldinzet vereist kan zijn.

Omdat de airhockeytafel niet zelf kan worden opgehaald, zijn transportkosten verplicht. Nadat je de tafel hebt aangesloten op een stroompunt, kan het spel beginnen en kan iedereen genieten van het plezier dat het spel biedt.

Partytentverhuur Nederweert verhuurt ook partytenten in: Ell, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Maarheeze, Heythuysen, Budel, Nederweert, Weert en omgeving.