Pagode Tent huren in Weert

 

Alle pagode tent huren in weert

Pagodetent 6-hoek huren
Afmetingen DxBxH
6.0 x 6.0m
Aantal gebruikers
60
1 dag
559,50
incl. BTW
1 dag
462,40
excl. BTW
Pagodetent 4x4 huren
Afmetingen DxBxH
4.0 x 4.0m
Aantal gebruikers
30
1 dag
230,00
incl. BTW
1 dag
190,08
excl. BTW
Pagodetent 5x5 huren
Aantal gebruikers
40
1 dag
265,00
incl. BTW
1 dag
219,01
excl. BTW

Pagode tenten huren in Weert - Pagodetent verhuur Nederweert

Bij Partytentverhuur Nederweert, gevestigd in de omgeving van Weert, kun je de perfecte Pagodetent huren voor elk evenement! Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of festival, onze pagodetenten zijn de ideale oplossing voor iedere gelegenheid. Met drie verschillende maten beschikbaar, waaronder de Pagodetent 4x4, Pagodetent 5x5 en de Zeshoek Pagodetent, kun je gemakkelijk de perfecte grootte kiezen voor jouw evenement.

Onze pagodetenten bieden niet alleen bescherming tegen de zon, wind en regen, maar ook een stijlvolle en professionele uitstraling voor jouw evenement. De hoge piek van de pagodetenten trekt de aandacht van gasten en creëert een sfeer van elegantie en klasse.

Bovendien zijn onze pagodetenten snel en gemakkelijk op te zetten, waardoor je meer tijd overhoudt om te genieten van je evenement. De sterke en duurzame constructie zorgt ervoor dat de pagodetenten stevig blijven staan, zelfs bij harde wind of regen.

Dus waar wacht je nog op? Huur vandaag nog de perfecte Pagodetent bij Partytentverhuur Nederweert en maak van jouw evenement een succes! Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

Partytentverhuur Nederweert verhuurt ook partytenten in: Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheeze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Soerendonk, Stramproy, Weert, Venlo en Venray.