Pagodetent 6-hoek huren

1 dag  559,50
incl. BTW
1 dag 462,40
excl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
6.0 x 6.0m M
Lengte
6.0 M
Breedte
6.0 M
Aantal gebruikers
60 Personen

Omschrijving

Pagodetent 6-hoek huren - Partytentverhuur Nederweert

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en functionele tent voor jouw feest of evenement, dan is onze Pagodetent 6-hoek precies wat je nodig hebt. De tent heeft een unieke zeshoekige vorm en een stevige constructie, waardoor het niet alleen bescherming biedt tegen weer en wind, maar ook een opvallende uitstraling heeft die de aandacht van jouw gasten zal trekken.

Onze Pagodetent 6-hoek is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een stevige constructie die bestand is tegen wind en regen. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je gasten en met een gerust hart van je evenement kunt genieten.

Met een afmeting van 6 bij 6 meter biedt onze Pagodetent 6-hoek voldoende ruimte voor al jouw gasten en activiteiten. Daarnaast is de tent flexibel in te delen, zodat je de ruimte optimaal kunt benutten. Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest organiseert, onze Pagodetent 6-hoek biedt voldoende ruimte en flexibiliteit voor elk evenement.

Om jouw feest compleet te maken, bieden we ook een koelwagen, koelingen, partytafels, stoelen en nog veel meer aan!

Als je nog vragen hebt over het huren van een pagodetent, neem dan gerust contact met ons op. De prijs voor deze pagodetent is inclusief op- en afbouw en inclusief btw.

Let op: Prijs is exclusief opbouw kosten en transportkosten, deze kosten worden berekend op basis van de locatie. Voor deze diensten geldt een verplichte afname. 

Partytentverhuur Nederweert verhuurt ook partytenten in: Ell, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Maarheeze, Heythuysen, Budel, Nederweert, Weert en omgeving.

Extra Productopties

1 dag 3,50

incl. BTW

1 dag 2,89

excl. BTW

Huurmandje

1 dag 1,50

incl. BTW

1 dag 1,24

excl. BTW

Huurmandje


1 dag 15,00

incl. BTW

1 dag 12,40

excl. BTW

Huurmandje