LED Licht Outdoor

Aantal:

25,00

1 dag 

incl. BTW

20,66

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
LED Licht Outdoor
>
  • LED Licht Outdoor
<

Omschrijving

Verlichting Outdoor - LED Huren - Licht & Geluid Verhuur Nederweert

Vindt jouw feest of evenement plaats in de avond? Dan is  verlichting een leuke toevoeging aan je feest, al helemaal deze te gekke LED Verlichting! Deze lichten zijn namelijk in meerdere kleuren in te stellen en kunnen daarnaast ook veranderen van kleur in diverse tempo's. Daarnaast is deze verlichting ook geschikt voor outdoor gebruik. Door de waterbestendige omhuizing verlicht je hiermee dus ook de tofste buiten feesten of winter evenementen. Natuurlijk zorgen deze LED lichten ook voor de juiste sfeer bij indoor gebruik. 

Specificaties:

  • 12 LED's met elk 3 W aan vermogen
  • Stevige en waterbestendige behuizing
  • Het LED licht kan gemakkelijk op de grond worden opgesteld met behulp van de dubbele beugel of kan via een klem worden bevestigd
  • Aan te sturen via DMX512 en stand-alone
  • De geïntegreerde programma's bieden vrijwel alle opties die nodig zijn voor het gebruik: master / slave, statische kleuren, overlopende kleuren, mengen van kleuren etc.

Wanneer de zon verdwijnt, komt de feestverlichting pas echt tot zijn recht. Wij bieden meerdere soorten disco verlichting aan, zo heb je voor ieder feest het juiste licht, dus huur de disco verlichting die bij jullie feest past.

Partytentverhuur Nederweert verhuurt ook partytenten in: Ell, Nederweert-Eind, Ospel, Stramproy, Maarheeze, Heythuysen, Budel, Nederweert, Weert en omgeving.

Extra Productopties

10,00

1 dag

incl. BTW

8,26

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

13,00

1 dag

incl. BTW

10,74

1 dag

excl. BTW

Huurmandje

10,00

1 dag

incl. BTW

8,26

1 dag

excl. BTW

Huurmandje