Partytent Huren in Budel

Het dorp Budel heeft ongeveer 7.800 inwoners en in het dorp worden er jaarlijkse meerdere feesten en evenementen georganiseerd, zoals carnaval, het Keverweekend en het Grensland festival. Wilt u een feestje voor vrienden en/of familie of een evenement organiseren in Budel en heeft u nog geen partytent gevonden? Dan bent u voor het huren van de perfecte partytent voor uw feest of evenement bij Partytentverhuur Nederweert aan het juiste adres! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten en daarnaast verhuren wij ook diverse partymaterialen, waarmee u de partytent en/of feestlocatie kunt aan kleden. Hang feestverlichting op, plaats wat statafels, zorg voor lekkere hapjes en drankjes en muziek, want pas dan kan het feest echt beginnen!   


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Nederweert verhuurt ook partytenten in: Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheeze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Soerendonk, Stramproy, Weert, Venlo en Venray.