Partytent huren in Maarheeze

Maarheeze telt ongeveer 5.100 inwoners. In Maarheeze wordt er jaarlijks na de Tour, 'Mijl van Mares' georganiseerd. Dat is een evenement in het dorp. Heeft u binnenkort iets te vieren, zoals een verjaardag of bruiloft of organiseert u een evenement? Dan is Partytentverhuur Nederweert uw specialist als het gaat om het huren van partytenten. Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten en er is vast een partytent te vinden die aansluit op uw feest of evenement. Om de partytent sfeervol in te richten kunt u ook diverse partymaterialen bij ons huren. Hang feestverlichting op, zet wat statafels neer waar de gasten aan kunnen hangen, plaats een heater voor als het mocht afkoelen en versier de partytent met decoratie


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Nederweert verhuurt ook partytenten in: Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheeze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Soerendonk, Stramproy, Weert, Venlo en Venray.