Partytent huren in Nederweert

De gemeente Nederweert telt meerdere bezienswaardigheden en monumenten. In Nederweert staan er meerdere kerken. Bent u een inwoner van Nederweert en gaat u binnenkort trouwen en zoekt u nog de perfecte partytent voor uw trouwfeest? Huur dan een partytent bij Partytentverhuur Nederweert! Wij verhuren namelijk partytenten in verschillende soorten en maten en wij verhuren ook partytenten die perfect zijn voor een trouwfeest. Om de partytent feestelijk aan te kleden voor deze feestelijke dag verhuren wij ook diverse partymaterialen die u kunt gebruiken. Denk aan wedding chairs, heaters, geluidsinstallaties, decoratie en nog veel meer!


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Nederweert verhuurt ook partytenten in: Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheeze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Soerendonk, Stramproy, Weert, Venlo en Venray.