Partytent huren in Nederweert-Eind

Nederweert-Eind is een klein onderdeel van de gemeente Nederweert. Nederweert-Eind telt meerdere bezienswaardigheden, zoals het Kruiskapel en openluchtmuseum Eynderhoof. Bent u een inwoner van Nederweert en staat u op het punt een feest of evenement te organiseren voor de buurtbewoners? Huur dan een partytent bij Partytentverhuur Nederweert! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. daarnaast verhuren wij ook diverse partymaterialen, waarmee u de partytent en/of locatie sfeervol kunt inrichten. Zet statafels neer met lekkere hapjes en drankjes erop, plaats een heater voor als het mocht afkoelen en hang feestverlichting op voor een gezellige sfeer op het feest of evenement!


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Nederweert verhuurt ook partytenten in: Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheeze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Soerendonk, Stramproy, Weert, Venlo en Venray.