Partytent huren in Ospel

In het dorp Ospel wonen er ongeveer 4.100 inwoners en wordt er jaarlijks het bluesfestival georganiseerd. Wilt u als inwoner van Ospel een tof feest organiseren voor vrienden en bent u nog opzoek naar de meest geschikte partytent voor in uw achtertuin? Dan bent u bij Partytentverhuur Nederweert aan het juiste adres! Wij verhuren namelijk partytenten in verschillende soorten en maten, dus er zit vast een partytent tussen die geschikt is voor uw feestje in de achtertuin! Naast partytenten verhuren wij ook partymaterialen die gebruikt kunnen worden voor feesten en evenementen. Denk aan feestverlichting, statafels, heaters en klapstoelen.


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Nederweert verhuurt ook partytenten in: Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheeze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Soerendonk, Stramproy, Weert, Venlo en Venray.