Partytent huren in Stramproy

In het dorp Stramproy staan nog vele oude molens en kerken. Hierom staat het dorp ook bekend. Daarnaast ligt het dorp ook in een groene omgeving en zijn er verschillende fietsroutes te fietsen. Bent u als inwoner van Stramproy van plan een feest of evenement te organiseren, maar heeft u nog niet de perfecte partytent gevonden? Dan bent u bij Partytentverhuur Nederweert aan het juiste adres! Wij verhuren namelijk partytenten in verschillende soorten en maten. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het huren van diverse partymaterialen, zoals klapstoelen, heaters, geluidsinstallaties, decoratie en nog veel meer! 


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Nederweert verhuurt ook partytenten in: Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheeze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Soerendonk, Stramproy, Weert, Venlo en Venray.