Partytent huren in Weert

In de Limburgse stad Weert worden er jaarlijks verschillende feesten en evenementen georganiseerd, zoals carnaval, Kermis Weert, Bospop en nog veel meer! Bent u een inwoner van Weert en houdt u wel van een feestje? Huur dan uw partytent bij Partytentverhuur Nederweert! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Naast partytenten verhuren wij ook diverse partymaterialen die van pas komen op ieder feest en evenement. Hang feestverlichting op, zet statafels neer in de partytent met lekkere hapjes en drankjes en plaats een geluidsinstallatie om een gezellige karaoke avond te houden met uw vrienden en/of familie.


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


De tenten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur Nederweert verhuurt ook partytenten in: Altweerterheide, Budel, Ell, Heythuysen, Maarheeze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Soerendonk, Stramproy, Weert, Venlo en Venray.